|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  coś bym zmienił w stajni... Witam  Chętnie zamienię omegę seamaster PO oraz PAMA00210 z kompletem dokumentów i pudełek , PAM z paskami(chyba 3 lub 4 dawno ich nie wyciągałem, oryginalne panerai oraz chyba mario paci...do sprawdzenia  sorki za mało kompletną informację..pomysły tego typu są z reguły spontaniczne i nie przygotowane) Omega na gumie z dodatkową bransoletą (omega duża) na PAMA z serii SUBMERSIBLE Obydwa zegarki w stanie doskonałym.. noszone nazmiennie z PAM111 którego nie chcę się pozbywać Omega kupiona od Roberto z kluby zegarków, PAM210 zamieniony dwa roki temu od kolegi RobertG(za railmastera xxl kupionego wcześniej od Stanna) Zainteresowanym prześlę zdjęcia itd.. na PM prosze Ostatnio edytowane przez AndrzejB : 25-03-2009 o 16:41. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... poniewaz temat "Regulamin forum "Panerai Trading Post"" jest zamkniety, to tutaj zalacze sugestie, ktora nasuwa sie po lekturze niniejszego postu - az prosi sie o uzupelnienie regulaminu o: punkt 7. Fota+cena | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... slusznie- prosimy o fotki i cene | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... Panowie.. obiecuje do jutra wieczorem(czwartek 25ty) załączyć fotki.. zaznaczam że na podejście artystyczne do fotografii z racji posiadanego aparatu nie macie co liczyć   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... Omesia moja cena 8500 PLN...CYTAT: "Sugerowana cena manufaktury za nowy : €2770"   i Radek 2800 Euro   Paski to panerai oemy,don-ten jasno brązowy i ten żółtek... z bliżej nie określonej rodziny  co do ceny.. muszę się zastanowić gdyż jak zapewne zauważyliście chciałem się zamienić..... dajcie mi dzień .. propozycję o ile logiczne i odzwierciedlają obecny kurs euro mile widziane(PM) Ostatnio edytowane przez AndrzejB : 25-03-2009 o 16:40. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... dodałem foty i ceny | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... przesadziłem ....?????     zatem prosze zainteresowanych o propozycję na pm | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... pewnie problem w tym, ze my tu wszyscy mamy w glowach ceny z czasow gdy Euro kosztowalo grosze   z tym ze nowe zegarki podrozaly to musimy sie pogodzic, ale przy zakupie z drugiej reki przeplacac za drogie Euro raczej nikt sie nie pali- jak sadze to jest problem PS. ten zolty pasek to rekin od Don'a | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Odp: coś bym zmienił w stajni... Witam  rezygnuje ze sprzedaży tych zegarków .. prosze o zamknięcie oferty | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| PAM024 lub PAM98-coś na sprzedaż | @rtur | Kupię, sprzedam, zamienię... | 0 | 03-02-2009 13:00 |