![]() |
Odp: SLC Maiale
swietna! :)
przez Ciebie wzielo mnie na wspominki, Losiow to ja chyba z 10 skleilem, to byl moj ulubiony model :) ech, moze za 10 lat jak syn podrosnie jeszcze sobie skleje jakiegos Losia ;) |
mnie tak sie spodobało ze chyba kupie nastepny zestaw i skleje go z podwojna głowica
PcStud nie czekaj, az syn podrosnie tylko sklejaj teraz;) |
REWELACJA! Kupuje i w święta - DO DZIEŁA!
Radek, gdzie się to w Łodzi kupuje??? Już dawno wypadłem z obiegu... ale aerograf modelarski jeszcze mam. I butlę pełną powietrza (300 bar :D ) |
w Łodzi ja to kupiłem na Lutomierskiej w okolicach Tybury, nie pamietam adresu. Mieli tez miec na Kosciuszki (chyba 22) ale tam czekałem prawie miesiac i nic sie nie pojawiło. Znajdziesz tez na allegro.
Jezeli kupisz i bedziesz chciał farby to moge Ci dac zostało mi troche (np .koloru rdzy mam cały słoik, bo na "swinke" poszły cztery kropki, tak samo kolor skóry). Jedynym odstepstwem od zalecen był czarny błyszczacy kolor uniformow nurkow i detale torpedy. W orgainale powinien byc matowy, ale nie znalazlem w zadnym sklepie, a cisnienie zeby to skleic i pomalowac było bardzo duze:D |
Świetny model :eek: - też chciałbym sobie taki skleić.
Możesz podać link do Allegro, lub strzelić fotkę pudełka - nie mogę znaleźć :o |
prosze bardzo Klaudiusz, oto link, aha na allegro chyba narazie go niema
http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=3789 Sprobuje zadzwonic tam gdzie ja kupiłem, zobacze czy jezcze maja. Tzn tutaj http://www.dream.pl/modelarstwo/index.html |
Dzięki !!!, jak będzie to daj znać :)
|
rozpakowują własnie dostawe, w poniedzielk bedzie wiadomo czy przyszedł ten zestaw. Dam Ci znac
|
Johny, jakby mieli to bierz od razu i dla mnie. Sprawdzę swoje siły po kilku latach przerwy :D
|
jutro do nich dzwonie wiec bede wiedział co i jak. Dowiedzialem sie ze jak nie beda mieli to zamowia i przyjedzie nastepna dostawa
|
mam dwa zestawy, Klaudiusz wysyłke chcesz na ten adres co wysylalem Prinsloo?
Piter ty bedziesz cieszył sie swoim juz dzis |
Dzięki - tak, ten sam adres.
Napisz PM z numerem konta - zaraz wyślę pieniążki. Jesteś Wielki ! Ale się ciesze! :D |
postaram sie jutro Ci to spakowac i wysłac.
|
No to MAM, dzięki man :D
Ktoś sie orientuje, kiedy będzie jakiś weekend? :D |
niestety nie predko, ale noc przed Tobą, ja skonczylem swoja kleic o czwartej nad ranem
Powodzenia |
Klaudiuszu przesyłka w drodze do Ciebie
|
Kiedy prezentacje nowych, sklejonych już modeli??
:) |
easy... powolutku... to nie jest robota na jeden wieczór ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
ja zacząłem o 21.00, a o 05.30 torpeda była gotowa do misji:cool: |
Panowie a gdzie zdjęcia??? nie bądźcie egoistami ;-)
|
chcialem przypomniec ze dwoch kolegow dostalo odemnie zestawy do sklejania i nic :(, Panowie no co jest???
|
"niemogłem dzis spac ...."
To 5 nad ranem na zegarze??? |
Cytat:
|
|
:eek:
No Klaudiusz... REWELACJA! Masz dryg do modelarstwa. Wyszło niesamowicie. Po prostu doskonale! Jedynie jakbym miał przyczepić się na siłę do czegoś, to do numeru, który mógłby być przetarty. Ale w sumie numer mógł być poprawiany w czasie eksploatacji;) |
To jeszcze nie koniec. Chciałbym dorobić ludkom - zegarek i kompas Panerai :)
|
:D
Właśnie miałem pytać, gdzie chłopaki mają zegarki?:) |
Klaudiusz, wyszlo bombowo!!
Nie mów, że sam to wszystko malowaleś:eek: |
Naprawdę sam to malowałeś ?
Ile figurek wcześniej malowałeś ? Bo nie uwierzę że to pierwsze... Ja troszkę malowałem za starych czasów do warhammera i ... chowam się pod stół ;) Adam |
Jeszcze trochę ze szczenięcych lat zostało :cool: Szkoda, że czasu mniej niż kiedyś - i jakoś szybciej leci - bo teraz można takie modele kupić, że głowa boli. A ja zawsze chciałem mieć duży model Apache.
|
Figurki - moją ostatnią, która się uchowała córka gdzieś w piaskownicy posiała :(
A to był piękny Drizzt. Figurki przerabiałem na bazie fascynacji książkami o mrocznych Elfach i światem D&D |
No Klaudiuszu, chyle czoło, warto było ma to czekac, poprostu RREEWWEELLAACCJJAA
Wyglada niesamowicie:eek::eek: |
Klaudiusz, a ja myslalem, ze bylem dobry w malowaniu figurek... wow, no czad!
ja dopiero troszke rozgrzebalem swojego. no i widze, ze poprzeczka wysoko powedrowala! ale sie nie poddaje, o nie! aerograf juz czeka w gotowosci :) W sumie, to nawet dobrze, ze dopiero zaczynam ta impreze... bede mial teraz maaaaase wolnego czasu w domu. tak za tydzien gdzies. bo jak pewnie czesc z was wie wczoraj po pol. wyladawalem w szpitalu z ostrym zapaleniem wyrostka i w nocy mnie rzneli. ale juz sbie leze na pooperacyjnej i jak widac klikam sobie troszke via smartphone... no i czeka mnie ze dwa tyg. zwolnienia. jak juz wyjde - akurat na zrobienie modeliku :D |
Piotrze, przykra sprawa w tym wyrostkiem :eek:. Trzymaj się!
|
Trzymaj się!
Jak widać, nie ma tego złego...;) |
Piter: szybkiego zdrowienia i troszki odpoczynku...
Adam |
rewelacja bravo Klaudiusz
|
Też sobie świnie skleiłem:D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piter a co z Twoją torpedą? |
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 10:52. |