![]() |
Odp: Pytanie o serwisowanie Panerai
Cytat:
|
Prawdopodobnie spadła/pękła sprężyna naciągu... W serwisie OP potrwa to ok 6 tygodni, tak więc znalazłem dwóch zaufanych zegarmistrzów w Warszawie, którzy już mieli Pamy w naprawie i bez problemu podejmą się serwisu i przeglądu. W tym tygodniu pewnie też oddam Marinę i zacznę czekać na efekty :rolleyes:
|
Życzę szybkiego i pomyślnego załatwienia sprawy:)
|
Mija tydzień, więc jestem niezmiernie ciekawy co tam słychać u Mariny? :D
|
Jest w dobrych rękach człowieka, który na wizytówce ma tytuł "mistrz dyplomowany", który w miłej rozmowie przyznał się do wielkiego szacunku dla marki OP, który ma zakład w centrum Warszawy, a o którym tak żadko można na forum usłyszeć...
Przyznam się, że zegarek oddałem mu wczoraj, tak więc jestem umówiony na wstępny odbiór za tydzień (teraz podobno są jakieś targi zegarkowe w kilku miejscach w Polsce, w których on uczestniczy, a mi nie zależy, by się spieszył). Jak wróci dam znać (a przyznam, że mi się przykrzy bez Mariny) i chętnie wystawię mu referencję (mam nadzieję, że w 100% pozytywną) :rolleyes: Pozdrawiam |
Z ciekawości jaki to koszt ?
Adam |
Zapłaciłem 620zł - nie wiem czy to dużo czy mało za taką usługę, wiem jednak, że nie wysyłając do Niemiec nie straciłem :rolleyes:
Pozdrawiam |
Mam pytanie dotyczące "serwisu" koperty. Otóż po ostatniej inspekcji mojego PAMa zauważyłem bardzo dużo rys na kopercie (model 111), w tym jedna bardzo głęboka. Czy to normalne dla stojedenastki? Czy takie zarysowania można usuwać?
|
A jaki jest koszt serwisowania w Metropolitanie?
Czeka się, jak rozumiem 6 tygodni :( |
Czasy w strefie GMT +3. Teraz jest 04:54. |